www.Ditches.nl
Professional Recruitment 


Wie zijn wij?

Na 18 jaar bij verschillende mooie bedrijven te hebben gewerkt startte ik in januari 2020 mijn eigen bedrijf. Ditches Engineering! Als recruiter werf en selecteer ik kandidaten op verschillende niveaus voor diverse opdrachtgevers. De nieuwsgierigheid, de zoektocht en de voldoening van het vinden van de juiste kandidaat is precies de reden waarom ik jaren geleden voor dit vak gekozen heb.  Ik maak gebruik van verschillende tools om vacatures te plaatsen en heb toegang tot de grootste cv database van Nederland. Uiteraard werk ik op basis van no cure no pay.  

Om de betrouwbaarheid en de kwaliteit van mijn diensten te garanderen maak ik gebruik van een backoffice partner voor de afwikkeling van salarisadministratie en contractbeheer.

Deze backoffice partner beschikt over NEN 4400-1, SNA, VCU en is lid van ABU en NBBU en zij zijn altijd op de hoogte van de actuele wet- en regelgeving.